Betrouwbare vastlegging van de bedrijfsadministratie

Johan de Boer wordt als financieel manager vaak ingehuurd door bedrijven en organisaties. Tijdens een oriŽnterend gesprek moet blijken of er een klik is tussen het bedrijf en de interimmanager. Vervolgens is het tijd voor een 'quick scan' die maar een zeer beperkte tijd in beslag neemt. Daarna ontstaat een beeld van het bedrijf en worden dilemma's zichtbaar.
Als financieel manager is de directeur/eigenaar van dB4you verantwoordelijk voor een betrouwbare, volledige vastlegging van de bedrijfsadministratie. (Crediteuren-, debiteuren- en salarisadministratie, grootboek). Ook de rapportage valt onder het werkgebied van de financieel manager.

Johan de Boer geeft leiding aan de administratieve afdeling en zorgt als financieel manager voor een goede inrichting van de administratie en de administratieve processen. Zo helpt dB4you mee bij het opstellen van maand-, kwartaal- en jaarverslagen of verzorgt deze zelfstandig. Ook adviseert dB4you (Johan de Boer) de controller of bedrijfsleiding bij financieel-administratieve vragen en problemen.